Дейности

Ахадемия ХЕЛИОС Русе Ахадемия ХЕЛИОС Русе

Академия ХЕЛИОС разполага с модерна и просторна зала в самия център на град Русе. Уютна, добре климатизирана, със специална настилка базата на клуба предлага всеки ден от седмицата занимания по Карате, Кикбокс, Бразилско Жиу Жицу и Самозащита за деца, юноши, младежи и възрастни. Обособенои са групи за начинаещи и по-напреднали трениращи. С помощта на професионални инструктори с богат опит в областта си, можете лесно да постигнете желания от вас ефект.
Доброто оборудване и изобилието от протектори, щитове, боксови чували, лапи, каски и тояги правят практикуването на бойни изкуства под вещото ръководство на треньор от Националната Спортна Академия още по – интересно и безопасно.
Разнообразни аксесоари като постелки, въженца, топки, тояжки и гири правят заниманията по ефективни.
Приятната атмосфера в залата, предверието с обособения малък фитнес и място за разговори, допринасят за по–пълноценното удоволствие. Удобните съблекални и душ кабини допринасят това усещане да бъде още по – пълно.
Заповядайте и изберете своя начин да спортуваме заедно.
Тренирайте при нас с усмивка, в приятна обстановка заедно с вашите приятели.

 

 

 ПРЕДЛАГАМЕ ВИ :


●  Групови занятия за деца, ученици, мъже и жени Ахадемия ХЕЛИОС Русе Ахадемия ХЕЛИОС Русе

● Група за начинаещи, съобразена с нивото на всеки

● Групи за напреднали и инструктори

● Занимания в малки групи

● Индивидуални занимания

● Лекции, семинари и изпити, Дипломи, валидни в целия свят

● Семинари за бъдещи инструктори

● Програма за трениращи от други градове.

НИЕ СЪЗДАВАМЕ ХОРА

Академия ХЕЛИОС - ние създаваме Хора Академия ХЕЛИОС - ние създаваме Хора
Академия Хелиос
e място, което може да удовлетвори потребността на подрастващите и техните родители от осмисляне на свободното време на децата и предпазването им от вредни влияния чрез спортно възпитание и възстановяване.
Забавлявайки се , малките деца усвояват азбуката на бойните изкуства, изграждайки в себе си качества като дисциплинираност, волевост и трудолюбие.
Подрастващите юноши и девойки спортувайки укрепват телата и характера си, едновременно с което придобиват умения да се защитават. Клубът за тях често се оказва и място, в което намират много нови приятели.
Нуждата от активен живот в самите родители постепенно доведе до обособяване на специализирани за тях групи .Така неусетно изкристализира идеята, че спортът има много лица и всеки може да открие себе си в тях.
Спортът е философия на живот, възхваляваща и комбинираща в балансирано цяло качествата на тялото, волята и ума. Съчетавайки физическото и духовното, клубът търси да създаде начин на живот, основаващ се на радостта от усилието, неоценимата стойност на добрия пример и уважението към универсалните етически принципи.

 

.
Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!