Семинар по БЖЖ с черните колани Мачей и Ян Шчудрава Семинар по БЖЖ с черните колани Мачей и Ян Шчудрава
От 28 юли до 03.08 варненската школа по Бразилско жиу жицу “ЦПКК” водена от Станислав Карастоянов организира семинар с инструкторите от полската „БЖЖ Академия Феникс Краков”.

 

 

 

Носители на черни колани - братята Мачей и Ян Шчудрава се занимават с BJJ и граплинг от над 14 години, имат зад гърба си много състезания, медали, също така и успешни състезатели.
Старши инструкторът на Академия за бойни изкуства „Хелиос” Русе - Митко Ружинов се включи в част от лагера и имаше удоволствието да тренира с някои от най-титулуваните български състезатели по бразилско жиу жицу и граплинг. Специалист в карате, кикбокс и муай тай той от години се занимава с БЖЖ и Граплинг преподавайки тези умения в групите си по самозащита.
Семинарът бе полезен както за начинаещи, така и за напреднали, за трениращите с Ги и Но-Ги, Жиу Жицу и ММА, които научиха много полезни техники и получиха ценни съвети. Това беше приносът на гостуващите инструктори и помощта на партньорите, с които всеки тренираше на семинара. Остава следващата стъпка – затвърждаване на наученото в залата със своите ученици и партньори.

 

 

 


Галерия

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!