Шотокан Карате и Бразилско Жиу Жицу демо Шотокан Карате и Бразилско Жиу Жицу демо
На 4-ти юни се проведе фестивал на бойните изкуства „Воините на град Русе".

 

 

 

Пленарна зала на Общината събра представители на различни бойни изкуства от множество клубове на нашия град. Малки и големи, млади и пораснали бойци споделяха своя опит и представяха своите виждания за бойните изкуства.
Академия за бойни изкуства „Хелиос” демонстрира силата и красотата на две на пръв поглед различни системи, които обаче взаимно се допълват и образуват едно завършено цяло.
Старши инструктора на клуба – Митко Ружинов и помощник инструктора в клуба Калоян Дюлгеров показаха възможностите на Шотокан карате и Бразилско Жиу Жицу в оригиналния им вид – като системи за самозащита.
Мощни и пронизващо бързи атаки с ръце и крака се сменяха с хвърляния и събаряния на земята, където боят бързо приключва с разрушителни удари или разкъсващи ключове на крайниците или задушавания.
Аплодисментите на публиката започнаха още след първото изпълнено със заряд и реализъм взаимодействие. Усещането за схватка в началото и взаимен респект в края бе предадено от Учител и Ученик, което бе и основното послание към всички.
Демонстрацията завърши с мотото на клуба ни: „Ние учим трениращите на много повече от бойни изкуства – ние създаваме ХОРА.”

 

 

 Галерия

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!