Малките самураи с нови технически степени Малките самураи с нови технически степени
На 13-ти декември залата на СК”Хелиос” отесня. Над 20 деца и тинейджъри се явиха на изпит за технически степени по карате. От няколко години в клуба стартира дълго разработвана програма за поетапно и непрекъсващо развитие и трениране в различни последователно преливащи една в друга групи.

 

Това беше първата година, в която програмата има резултати в три различни възрастови групи – деца от 4,5 до 6 години, от 7 до 10 години и от 11 до 16 години. Беше ентусиазиращо желанието на „Малките самураи” да покажат пред родителите и пред Себе си уменията си натрупани през годината. Много от тях имаха купища отличия – медали и купи от различни държавни и международни състезания по карате и кикбокс. Опитът в някои от тях им личеше отдалеч и увереността и целеустремеността са най-хубавото нещо, което те ще пренесат в утрешния си живот. Това са нещата, на които ги учи и треньорът им – сенсей Митко Ружинов.
Има една интересна мисъл на голям майстор по бойни изкуства, че ”коланът покрива само няколко сантиметра от задника ви, но останалото ще трябва да го покриете с майсторството си самите вие”. Децата бяха много щастливи с новите си технически степени, но…коланът и неговия цвят са само малка спирка по пътя към това майсторство.

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!