Международен кикбокс турнир „Купа на АЕЦ Козлодуй“ 2021 Международен кикбокс турнир „Купа на АЕЦ Козлодуй“ 2021
На 12 и 13 юни в град Козлодуй се проведе международен турнир по Кикбокс за Купата на АЕЦ Козлодуй в стил Лоу кик . В състезанието имаше представители на 8 държави, като 247 бойци от 40 клуба премериха сили в атрактивните битки.
Русенския клуб ХЕЛИОС с треньор Митко Ружинов участва с двама бойци, които спечелиха едно златно и едно бронзови отличия.
Александър Цветанов (ученик в ПГДВА "Йосиф Вондрак") стана Държавен ШАМПИОН в нова за него категория до 81кг. при момчетата 15-16г. Сашо постепенно шлифова тактическите и физическите си умения и ги надгражда във всеки следващ двубой като в това състезание показа голям прогрес.
Боян Иванов (ученик в СУ „Христо Ботев”) добави поредно бронзово отличие в нарастващата си колекция. Той показа добър напредък в технически и тактически аспект, но жребият отреди истинския финал между най-добрите в категорията да се играе преди самия финален двубой.
Прекрасен турнир, с много оспорвани боеве, който е добър начин за „сверяване на часовниците“ на бойци и треньори.

 

 

 


Галерия

Отличия за русенското Жиу Жицу от AJP Tour Bulgaria National Pro 2021 Отличия за русенското Жиу Жицу от AJP Tour Bulgaria National Pro 2021
На 5-ти юни в град Бургас се проведе международния турнир по Бразилско Жиу Жицу "AJP Tour Bulgaria National Pro-Gi" . Това е първия турнир от толкова висок клас, който се провежда в България. Той е част от много престижната верига по Бразилско Жиу Жицу „ Abu Dhabi Jiu Jitsu Pro “.

 

 

Отборна титла за Академия ХЕЛИОС от държавното първенство по Джу Джицу в Ловеч - май 2021 Отборна титла за Академия ХЕЛИОС от държавното първенство по Джу Джицу в Ловеч - май 2021
На 22 и 23 май в град Ловеч се проведе отвореното Държавно първенство по Джу Джицу LOVECH OPEN .
Различните състезателни дисциплини в Джу Джицу дават възможност на бойци с различен профил на специализация да вземат участие, което прави това състезание доста мащабно.
Русенския клуб ХЕЛИОС взе участие в дисциплината Не Ваза (Бразилско Жиу Жицу) с отбор от 13 деца, като две от тях бяха дебютанти. Въпреки силната конкуренция младите русенски бойци спечелиха 4 златни и 3 бронзови отличия , което ги класира 3-ти в отборната надпревара при децата .

 

 

Държавно първенство по Кикбокс в татами стилове – Панагюрище, май 2021 Държавно първенство по Кикбокс в татами стилове – Панагюрище, май 2021
На 15-ти и 16-ти май в град Панагюрище се проведе Държавно първенство по Кикбокс стилове „Кик лайт“, „Лайт контакт“ и „Пойнтфайтинг“.
Участваха 328 бойци от 21 клуба,

 

 

Кикбокс турнир „Свети Георги“ в град Бяла – май 2021 Кикбокс турнир „Свети Георги“ в град Бяла – май 2021
На 8-ми май по случай Гергьовден – Ден на храбростта в град Бяла бе проведен за първи път кикбокс турнир „Свети Георги“ .
Над 120 състезателя от 20 клуба взеха участие

 

 

Хелиос видео галерия

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!