Отличия и отборна купа от AJP TOUR BURGAS INTERNATIONAL PRO Gi & No-Gi 2022 Отличия и отборна купа от AJP TOUR BURGAS INTERNATIONAL PRO Gi & No-Gi 2022
На 11-ти юни в Бургас се проведе поредното издание на международния турнир по Бразилско Жиу Жицу AJP TOUR BURGAS INTERNATIONAL Pro Gi & No-Gi 2022 , който е част от престижната верига по Бразилско Жиу Жицу Abu Dhabi Jiu Jitsu Pro .
Турнирът бе в две дисциплини – с Ги (кимоно) и NoGi (без кимоно) като участие взеха 22 отбора с над 300 участници от 14 държави . Форматът включва дивизии за деца, юноши, мъже, жени и ветерани, като освен индивидуалните класирания има и общо отборно включващо точките от всички дивизии и възрасти.
Отборът на Академия ХЕЛИОС , който е част от отбора на TWISTED JIU JITSU участва в дисциплината Gi (с кимоно) с осем състезателя при децата, които спечелиха 2 златни и 5 сребърни отличия . В общото класиране в тази дисциплина отборът на TWISTED JIU JITSU се класира трети с общо 10 шампионски титли, 12 сребърни и 2 бронзови отличия .
Шампиони във възрастовите групи и категориите си станаха:

 ● Лилия Стоянова (ученичка в ОУ "Христо Ботев") - ШАМПИОН при 10 годишните момичета, в дивизията на сивите колани, в категория до 38 кг. Лили след поредица от шампионски титли се утвърждава като лидер в дивизията на момичетата в България.

Виктор Северинов - ШАМПИОН при 8 годишните момчета, в дивизията на сивите колани, в категория до 34 кг. Вики за пореден път показва добра тактическа дисциплина и устойчивост при следване на поставените задачи.
Вице-шампиони във възрастовите групи и категориите си станаха:

Янис Василев спечели сребърно отличие при дебюта си в дивизията на сивите колани при 6 годишните момчета, в категория до 30 кг.

● Новото попълнение в отбора на „Слънцата“ - Иван Залесский от Украйна спечели сребърно отличие в дивизията на белите колани при 10 годишните момчета, в категория до 34 кг.

Петър Йорданов (ученик в СУ „Христо Ботев”) за пореден път показа силен характер и се окичи с поредно отличие – сребърен медал от надпреварата 10 годишните деца, в дивизията на сивите колани, в категория до 38 кг.

Преслав Денчев (ученик в ОУ "Иван Вазов") се окичи със сребърен медал от надпреварата 10 годишните деца, в дивизията на сивите колани, в категория до 50 кг.

Атанас Илиев (ученик в СУ „Христо Ботев”) спечели сребърно отличие в надпреварата при момчетата до 12 години, в дивизията на сивите-жълтите колани, в категория до 37кг.
Римляните са казали: Sic transit gloria mundi чийто превод е “така преминава световната слава“. Използва се за да изрази съжаление, че нещо си отива, или си е отишло, така както всичко на света си отива. Също така, че всичко е преходно и нищо не е вечно. В този смисъл и медалите и титлите си отиват в някоя витрина, но наученото вътре в нас остава за целия ни живот занапред.

 

 

 


Галерия

Държавно първенство по Джу Джицу - гр.Ловеч 14 май 2022 Държавно първенство по Джу Джицу - гр.Ловеч 14 май 2022
На 14-ти и 15-ти-ти май в гр.Ловеч се проведе държавното първенство по Джу Джицу ЛОВЕЧ ОПЪН , който е под егидата на Българската Джу Джицу Федерация.

 

 

 

Международен турнир по Бразилско Жиу Жицу  SOFIA BJJ OPEN - Spring 2022 Международен турнир по Бразилско Жиу Жицу SOFIA BJJ OPEN - Spring 2022

На 30-ти април в София се проведе традиционния международен турнир по Бразилско Жиу Жицу SOFIA OPEN Spring 2022 , който е под егидата на Българската Джу Джицу Федерация.

 

 

Жиу Жицу семинар с ЮРИ САМОЕС – април 2022 Жиу Жицу семинар с ЮРИ САМОЕС – април 2022
На 8-ми и 9-ти април в софийската Академия TWISTED JIU JITSU гостува един от най-известните и титулувани състезатели и инструктори на CAIO TERRA ASSOTIATION – ЮРИ САМОЕС .

 

 

Куп отличия и отборна титла от AJP International Pro Tour Sofia 2022 Куп отличия и отборна титла от AJP International Pro Tour Sofia 2022
На 16-ти април в София се проведе първото за годината състезание по Бразилско Жиу Жицу AJP International Pro Tour Sofia 2022

 

 

Хелиос видео галерия

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!