Жиу Жицу  семинар с Кайо Тера – септември 2019 Жиу Жицу семинар с Кайо Тера – септември 2019
12 Кратния световен шампион и главен учител на нашата Академия, Кайо Тера , отново беше в България.

 

 

 

От 1-ви до 3-ти септември той проведе 3 семинара с Ги и НоГи показвайки важни детайли повишаващи ефикасността на техниките.
Който не е присъствал на негови семинари, няма как да разбере количеството детайли, с които Кайо Тера засипва аудиторията докато преподава. Усещането, че нещо, което си виждал стотици пъти, от хора, които са в пъти по-добри от теб и все пак той има какво да добави е незаменимо и определено вдъхновяващо.
За първи път тази година в семинар с Кайо Тера участваха и тинейджъри от нашата Академия, което ще даде положителен тласък на развитието ни.
В началото на 3 дневните семинари с професор Кайо Тера, повиши главните инструктори на организацията в България – Боби и Влади, в Черни колани. Това определено е огромно постижение, особено като се има предвид, че те са не само първите черни колани в организацията ни в България, но и първите под Кайо Тера на територията на Европа. Високите изисквания, които той има, са основната причина тази чест да имат не много голям брой ученици под 12 кратния световен шампион.

 

 

 


Галерия

gallery/helios-picture-gallery.html?func=viewcategory&catid=178
Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!