Детски кикбокс турнир – Каварна, май 2019 Детски кикбокс турнир – Каварна, май 2019
На 18-ти май в гр.Каварна се проведе кикбокс турнир за деца организиран от местния клуб СК’Ринг” с подкрепата на община Каварна, в който взеха участие над 100 бойци от клубове от североизточна България.
Боецът на Академия ХЕЛИОС – Тонислав Георгиев взе участие

 

 

 

в дивизията на децата до 12 г. Негов треньор за това състезание бе баща му Георги, който с постоянните си пътувания по състезания с отбора постепенно стана неотменима част от него.
Треньорската рокада се наложи поради участие на на отборите ни в две различни състезания в същия този уикенд – Държавно първенство по NeWaza Джу Джицуна na 18-ти май в Ловеч и на 19-ти май на международния турнир по Бразилско Жиу Жицу SOFIA OPNE BJJ в София.
В група от 10 бойци Тонислав подкрепян и напътстван от баща си (получаващ указания и по телефона преди срещите и от треньора на клуба Митко Ружинов) имаше за задача да структурира натрупаните вече в себе си знания и умения. Тони победи убедително първия си съперник. Във втория мач в оспорвана битка съдиите дадоха победата с 2:1 съдийски гласа на опонента му. Минимална преднина, която обаче спря младия упорит русенец да влезе в битка за първото място. Бронзово отличие за тандема Тонислав и бащата-треньор.
Това състезание бе безценен опит за Тонислав и натрупване на увереност в собствените възможности. Смелостта да участва в състезание без подкрепата на треньора зад гърба си е качество необходимо за всяка битка в ринга и Живота.

 

 

 


Галерия

gallery/helios-picture-gallery.html?func=viewcategory&catid=178
Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!