Семинар по Бразилско Жиу Жицу с Иван Димитров в Академия Хелиос Семинар по Бразилско Жиу Жицу с Иван Димитров в Академия Хелиос
На 14-ти юли в Академия ХЕЛИОС Русе се проведе семинар по Бразилско Жиу Жицу с Иван Димитров, лилав колан по БЖЖ, помощник инструктор в Академия TWISTED JIU JITSU.
Иван е един от най-техничните

 

 

 

състезатели и инструктори в България и семинар с него е истински подарък за ценителите на финните БЖЖ прийоми.
Разделен на три части семинарът обхвана най-малките трениращи от 5 до 7 години, показвайки спецификата на обучението при най-малките, където се полагат основите на бъдещите Шампиони. Иван обсъди важни моменти от методиката разработена в Академия TWISTED Jiu Jitsu за работа с деца със своите русенски колеги – Митко Ружинов и Елена Христова.
Втората част обхвана по-големите деца до 15 години. Това бе ядрото на отбора на Хелиос стигнал до 4-то място в отборното класиране на провелия се в началото на юни международен турнир Sofia BJJ OPEN. Младите състезатели буквално попиваха с очи и уши демонстрираните техники и напътствия от Иван Димитров. Края на тренировката бе увенчана с „епични” борби с усмихнатия софийски инструктор изпълнени с усмивки и стремеж в децата да покажат най-доброто, което умеят.
Обедната почивка за участниците в семинара бе посветена от Иван и русенския му колега – Митко Ружинов за допълнителни тренировки и напътствия по методиката за трениране на TWISTED Jiu Jitsu Академия.
БЖЖ маратонът продължи като следобедът бе отделен на групата на големите. Суипове и атаки от гард се сменяха в желязно последователна логика показвайки защо Жиу Жицу носи името “Human chess”. Дългия следобед завърши подобаващо с приятелски борби и още по-приятелски разговор за Жиу Жицу теми.
Идеята за разходка край Дунава, красиви гледки и дунавска риба явно допадна на Иван Димитров и той бързо прие поканата за следващо дву (2) дневно гостуване в нашия град.

 

 

 


Галерия

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!