Възпитаник на Gracie Barra Alicante на гости в Академия ХЕЛИОС Възпитаник на Gracie Barra Alicante на гости в Академия ХЕЛИОС
В началото на август за седмица в Академия ХЕЛИОС отново на гости бе Деян Иванов от отбора на Gracie Barra Alicante, Испания.

 

 

 

Младия българин с радост тренира с българския сиколега Митко Ружинов, треньор в Академия ХЕЛИОС и неговите възпитаници и сподели с тях хобито си – Бразилското жиу жицу.
На една от тренировките водена от него гостуваха треньорите на разградския клуб по ММА, Джудо и Жиу Жицу „Хан Аспарух” - Хубан Соколов и Павлин Колев. Заедно с тях пристигна и един от състезателите на Туистед Жиу Жицу - Михаил Стефанов,, който прекарваше част от почивката си тренирайки с тях.
Жиу Жицу има невероятната сила да събира и сближава хората, да сприятелява срещащи се за първи път трениращи от различни краища на света в една обща цел.
Съвместната тренировка премина в закачки, смях и много полезна обмяна на информация, показвайки за пореден път същността на бойните изкуства – да изгражда Хора.

 

 

 


Галерия

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!