„Коланите нямат значение. Значение има Желанието” „Коланите нямат значение. Значение има Желанието”
Месец август доведе много интересен гост в Академия Хелиос. Деян Иванов е млад българин израсъл в Аликанте, Испания трениращ Бразилско Жиу Жицу в школата Gracie Barra, в училище водено от ученик на Браульо Естима.

 

 

 

Името на знаменития бразилец само по себе си е синоним за висока класа. Треньорът Митко Ружинов преди време бе имал щастието да участва в негов семинар и да се убеди в голямата му класа като учител и треньор. Един месец тренировки с трениращ в неговата школа си е прекрасен летен подарък.
Деян сподели опита си в последователността на изучаването на основни дрилове, атаки и защити, както и тънкости при изпълнението им. Почерка на методиката на братята Естима налагана от неговия пряк треньор, носител на черен колан си пролича в акцентирането на детайлите още с първата тренировка.
„Работете и резултатите ще дойдат. Просто бъдете упорити. Коланите не са най-важното. Значение има Желанието.” - думи изречени от един млад Българин живеещ извън Родината си, звучащи много оптимистично, уверено, добронамерено и приятелски….неща, толкова липсващи на българите, живеещи тук, където са родени.

 

 

 


Галерия

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!