Боец на „Хелиос” избран за  Мистър Русенски университет 2012 година Боец на „Хелиос” избран за Мистър Русенски университет 2012 година
На 2-ри април в Доходното здание се проведе традиционния конкурс „Мис и Мистър Русенски университет”. След близо двучасово шоу с участието на журито и публиката бяха определени носителите на титлите Мис и Мистър Русенски университет 2012. Това са Августин Петров и Диана Павлова от Белене.

 

Августин бе определен без ни най - малко съмнение от претъпканата Голяма зала на Доходното здание. Той впечатли с рецитал на написано свое стихотворение, посветено на темата за емиграцията на младите хора и Родината. Короната на Мис Русенски университет 2012 година предаде Радостина Жекова - миналогодишната и носителка. Победителите ще представят града ни националния академичен конкурс.
Наградите - почетни ленти, букети цветя и др. връчи проф. Ангел Смрикаров - зам. - ректор на РУ "Ангел Кънчев" - Русе. Августин бе оценен и от модната гилдия, като бе избран и за мистър "Ричмарт".

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!