Отличия за русенското Жиу Жицу от държавното първенство в Ловеч – май 2023 Отличия за русенското Жиу Жицу от държавното първенство в Ловеч – май 2023
На 13-ти и 14-ти май в град Ловеч се проведе Държавното първенство по Джу Джицу . Над 400 състезателя от 18 клуба взеха участие в оспорваните схватки.
Русенския клуб ХЕЛИОС взе участие в със седем състезателя в дисциплината НЕ ВАЗА (Бразилско Жиу Жицу). Те спечелиха 1 Шампионска титла, 3 сребърни и 2 бронзови отличия .
Медалистите за русенското Жиу Жицу са:
Десислава Пеева при второто си участие в състезание по Бразилско Жиу Жицу показа прогрес в уменията си и стана Държавен ШАМПИОН в стил Не Ваза при жените до 55кг.
Атанас Илиев направи поредно силно представяне и с много технична игра заслужено спечели сребърно отличие при 14 годишните деца в категория до 42кг.
Александър Цветанов след дълго прекъсване се завърна в Жиу Жицу. При дебюта си при мъжете спечели сребърно отличие в категория +94 килограма. Сребърно отличие по Бразилско Жиу Жицу зa Виктор Северинов при 10 годишните момчета в категория до 42кг.
Александър Петров спечели бронзово отличие при юношите до 16г в категория до 66кг.
Мартин Пеев спечели бронзово отличие при мъжете в категория до 69кг.
Освен спечелените медали всеки един от тях има възможността да научи смисъла на сентенцията: „Когато губиш не знаеш какво не печелиш и когато печелиш не знаеш какво губиш“.

 

 

 


Галерия

Отличия от пролетното издание на най-големия и силен турнир по Бразилско Жиу Жицу – SOFIA OPEN BJJ 2023 Отличия от пролетното издание на най-големия и силен турнир по Бразилско Жиу Жицу – SOFIA OPEN BJJ 2023
Международния турнир по Бразилско Жиу Жицу SOFIA OPEN BJJ по традиция е силен, но в последните 2 -3 години се наложи в България като най-масов, с най-силна конкуренция и най-престижен откъм спортно постижение.

 

 

 

ЖИУ ЖИЦУ НоГи семинар с Младен Рашков в Академия ХЕЛИОС ЖИУ ЖИЦУ НоГи семинар с Младен Рашков в Академия ХЕЛИОС
На 1-ви април в Академия ХЕЛИОС ще се проведе JIU JITSU NoGi семинар с един от емблематичните NoGi състезатели в България – Младен Рашков .

 

 

 

Две седмици безплатни тренировки в Академия ХЕЛИОС през януари 2023 Две седмици безплатни тренировки в Академия ХЕЛИОС през януари 2023
От 16-ти до 31-ви януари
Академия ХЕЛИОС отваря врати за всички почитатели на бойните изкуства и спортове желаещи да пробват този необятен и привлекателен свят. Предлагаме на всеки новодошъл цели 2 СЕДМИЦИ БЕЗПЛАТНИ ТРЕНИРОВКИ

 

 

 

БЖЖ семинар с инструкторите на TWISTED JIU JITSU в Академия ХЕЛИОС БЖЖ семинар с инструкторите на TWISTED JIU JITSU в Академия ХЕЛИОС
На 10-ти декември в Академия ХЕЛИОС Русе се проведе семинар с черните колани по Бразилско Жиу Жицу - Борислав Кирилов и Иван Димитров . Борислав е главен инструктор и съосновател на Академия TWISTED JIU JITSU . Семинарът бе и своеобразен прощъпулник на новата модерна зала на русенци, която е разположена в сграда паметник на културата в самия център на Русе.

 

 

 

Хелиос видео галерия

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!